Cees Elzinga

Kopen

Houtsnedes

Kopen

Er zijn twee manieren om een prent bij mij te kopen:

  1. Direct uit de voorraad in mijn atelier. Je betaalt dan liever niet contant (ik heb geen wisselgeld!) maar, voor je bezoek, op mijn bankrekening.
  2. Je bestelt per e-mail en vermeldt ook het juiste afleveradres en de prijs. Ik stuur de prent dan op en je betaalt de koopsom op mijn bankrekening.

In beide gevallen krijg je een door mij ondertekende en genummerde factuur met daarop de datum, de koopprijs, de betaalde BTW, je naam en adres en een specificatie van de aankoop. Een digitale kopie van de factuur bewaar ik in mijn administratie. De facuur is ook je eigendomsbewijs.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn prijzen inclusief 9% BTW en verzendkosten. Ik lever de prenten altijd zonder lijst omdat laten inlijsten mij veel tijd kost die ik liever niet wil declareren en omdat goed verpakken en veilig verzenden ook tamelijk duur is. Ik laat altijd inlijsten bij Planting in Sneek en de lijsten die je op exposities ziet zijn robuuste aluminium wissellijsten, voorzien van ontspiegeld glas.

Mijn bankrekening is NL09 ABNA 0521 9308 20.

KvK 71378677