Lieve vrienden,

2022 is alweer bijna voorbij. Ik hoop dat jullie allemaal deze dagen van bezinning en verzoening hebt doorgebracht zoals je dat het liefste doet. Het feest van het nieuwe jaar is aanstaande.

Ik heb er zin in, in dat feestje, maar vooral in het nieuwe jaar. Zin in de nieuwe prenten die ik onderhanden heb (drie), in de prenten die nog in mijn hoofd zitten en in de prenten die ook mij nog gaan verrassen. Prenten met een nieuw onderwerp, een nieuw palet misschien, nieuw of juist heel oud papier, wie weet. En lukt dat dan, kan ik dat, heb ik het lef om te mislukken, om al die tijd te investeren? We gaan het zien.

Ik heb ook zin om mijn werk weer te laten zien, in het komend jaar o.a. in Utrecht en in Borken.

Borken, Borg Gremen.

Borken? Ja, in Borkum; een aardig klein stadje, net over de grens in Duitsland, op ongeveer een uurtje rijden van Arnhem.

Begin maart wordt in Borken de "35sten Deutsch-Niederländische Grafikbörse" gehouden en daar kun je niet zomaar even een kraampje huren. Strenge selectie van aanbieders zorgt voor een groot aanbod van top-grafiek voor een internationaal publiek. Ik was er een beetje beduusd van. Nu nog even een paar maanden heel hard werken - het is zo maart!

Borken, in de Stadthalle, tegenover een parkeergarage!