Dag allemaal,

Deze nieuwsbrief stuur ik om jullie eraan te herinneren dat ik morgen aanwezig ben op de grafiekbeurs in de kloostergangen van de Abdij in Middelburg. Vanaf 11:00 tot 17:00. Samen met 15 andere grafici. Kom kijken en genieten van een dagje Middelburg.

Ik nodig jullie natuurlijk ook uit om aanwezig te zijn bij de opening van de komende  tentoonstelling van De Eg op vrijdag 30 september in Assen.

De Eg is een groep kunstenaars die samen studeerden aan de Klassieke Academie. Vijf daarvan exposeren straks in Assen: Jacquoline Bosveld, Suzanne Heijligers, Willy Breederveld, Marian Kramers en ik.

Als je komt, en dat hoop ik van harte, stuur me dan even een berichtje zodat we bij de catering ook rekening kunnen houden met jou en je eventuele gezelschap. Gezellig!

Onze expositie loopt van 30 september t/m 9 oktober , iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur in Museum Jan van Loon aan de Oranjestraat 13 in Assen. Dus ook op 30 september ben je natuurlijk al welkom vanaf 11:00.

Het Museum Jan van Loon is gevestigd in een voormalig kerkje van de doopsgezinde gemeenschap. Parkeren kan op loopafstand in verschillende parkeergarages.

Uitschrijven