Beste vrienden,

Mijn jongste prent kondigde ik al aan in mijn vorige Nieuwsbrief en hier is ze dan: "Vrouw met Hoed":

Voor mij lijkt ze nog steeds sprekend op de vrouw die ik 43 jaar geleden leerde kennen en waarmee ik nu al 38 jaar alles deel. Toen ik aan de prent begon te werken, vond ze het maar niks. Maar nu de prent klaar is, vindt ze het wel mooi, zo'n vrolijke kop.

Afbeelding 280 x 264 mm, blad 36 x 34.4 cm.

De prent is gedrukt op prachtig 250 grs Somerset, gemaakt van 100% katoen in de St. Cuthbert Mill in Wells en te koop voor € 325.-. Voor jullie, mits besteld voor 1 oktober as., voor slecht € 225.-.

Ondertussen werk ik natuurlijk ook aan "Kat 4": de drukplaat is betekend en ik ben al aan het gutsen. Ik denk dat ze over een dag of tien wel naar de lijstenmaker kan.

 

Mijn "paletje" met gutsen; meer heb ik er niet nodig. Ze liggen op een vaste plaats en zo hoef ik nooit te zoeken naar de gewenste.

Ook al eerder aangekondigd is de Grafiekbeurs in de kloostergangen van de Abdij in Middelburg op 17 september as. De kloostergangen zijn toegankelijk vanaf het Abdijplein van 11- 17 uur. 15 stands met grafici uit België en Nederland, parkeren op het vlakbij gelegen Damplein. Ik ben er ook met mijn jongste producties en hoop jullie daar te mogen begroeten - ik weet het: Middelburg is ver weg maar het is ook wel een héél leuk stadje!

Uitschrijven