Cees Elzinga

Uw gegevens

houtsnedes

Uw gegevens

Uw bezoek aan deze pagina’s is natuurlijk anoniem.

Maar als u contact met mij opneemt zal ik u misschien vragen naar uw naam en contactgegevens zoals een telefoonnummer of een e-mail adres. Als u iets van mij koopt noteer ik uw gegevens om voor  u een factuur te maken en u het gekochte te kunnen leveren. Zulke gegevens deel ik met niemand, niet met personen en ook niet met bedrijven of andere instanties. Ik sla zulke gegevens niet digitaal op zodat ze ook niet gemakkelijk onbedoeld bij derden terecht kunnen komen. Ik zal u ook niet benaderen met een nieuwsbrief of andere interessante reclame – als u contact wil, kunt u mij zelf wel vinden.

Ik bewaar uw gegevens wel tijdelijk: totdat uw aankoop geheel is afgerond met een factuur, levering en een betaling of, als het contact geen aankoop betrof, ten hoogste 60 dagen na het laatste contact. Ik bewaar die gegevens op papier in een mapje waar alleen ik bij kan. Na afronding van de koop of na hoogstens 60 dagen, vernietig ik de inhoud van uw mapje weer.

Het formele “Register van gegevensverwerking” vindt u hier – daarin wordt in detail uitgelegd hoe ik met uw gegevens omga.